Nalagam ...
 

“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW!
Wow is the one to aim for.”

Milton Glaser

Stolžek predstavlja zlitje minimalizma, trajnostnega oblikovanja in izpopolnjene funkcionalnosti

Multifunkcionalen kos pohištva, ki združuje tri glavne načine uporabe. Zahvaljujoč obliki ga lahko uporabimo kot stolček, mizico ali držalo za knjige in ostalo čtivo.

Njegove čiste linije omehčajo zaobljeni predeli, reže za spravilo čtiva pa nepričakovano popestrijo izgled. Majhnost in splošna uporabnost mu dajeta dodatno možnost umestitve v prostore s stisko. Poseben dizajn in dodelani detajli Stolžka dajo prostoru zanimiv pečat, uporabljeni naravni materiali dodajo pridih narave, neskončni načini uporabe pa spodbudijo vašo domišljijo.

Stolček

Stolžek že z imenom napeljuje na svojo glavno funkcijo. Njegova zaobljena oblika ponuja optimalno stabilnost med sedenjem.

Zaradi dimenzij in atraktivne oblike je lahko otroški stolček, lahko nam služi kot stol za goste kadar primanjkuje sedišč ali pa je stol, ki ga postavimo v vhodni prostor stanovanja, da se nanj usedemo in tako lažje obujemo čevlje.


Mizica, nočna omarica

Stolžek bo v položaju mizice zlahka zdržal do sto šestdeset kilogramsko skodelico kave. Preverjeno!

Postavljena ob sedežno garnituro z najljubšim šopkom rož bo nedvomno odlično opravljala odlagalno funkcijo s tremi shranjevalnimi površinami. Ob postelji pa bo prevzela vlogo nočne omarice, kjer bo skupaj z nočno lučko in kupom najljubših knjig vse dokler se ji zopet ne določi druge uporabnosti.


Držalo za knjige, revije

Nenavadna in moderna oblika Stolžka daje možnost spravila raznega čtiva med posebej za to oblikovane reže.

Najljubša knjiga tako zlahka najde mesto med praznimi prostori, ne glede na položaj Stolžka. Nepregleden kup revij pa postane lepo urejena skladovnica informacij.


“Good design is all about making other designers feel like idiots because that idea wasn’t theirs.”

Frank Chimero

Kje lahko vidite Stolžek?

Donar d.o.o.
Trgovina Tilia d.o.o.

Woodieful - Multifuncionalno pohištvo

  • Klavdija Jarc, oblikovalka
  •   
      
  •